Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πως θα… βάλετε πόδι στην Coca Cola 3E


Πτυχιούχος, χωρίς εμπειρία; Η ιδανική συνταγή για την ανεργία! Και όμως, υπάρχουν εταιρείες, όπως η Coca Cola 3E που επενδύουν ακριβώς σε αυτό.. Δείτε την ευκαιρία:
Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποφοίτων (Graduate Trainee Program) προσλαμβάνονται απόφοιτοι,  νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας (150 μέχρι στιγμής) και εκπαιδεύονται, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο σε εταιρικά projects. Οι περισσότεροι από αυτούς , τα τελευταία χρόνια, έχουν αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην εταιρεία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, το τμήμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης, λειτουργεί ως μέντορας για τους Graduates , ενώ στη  διαδικασία η συμμετοχή και η υποστήριξη του Γενικού Διευθυντή είναι έμπρακτη.
Φέτος, 12 από όσους πληρούσαν τα κριτήρια, θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εργαζόμενοι για ένα χρόνο. Αμέσως μετά,  θα τοποθετηθούν σε οργανικές θέσεις .
Η διαδικασία επιλογής υποψηφίων για το Graduate Trainee Program ξεκινάει κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο  και η τελική επιλογή ολοκληρώνεται  τον Απρίλιο – Μάιο.
Τα κριτήρια για την επιλογή
- Πανεπιστημιακός και Μεταπτυχιακός τίτλος
- Σχετική εργασιακή εμπειρία, το πολύ μέχρι 2 χρόνια
- Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής  και καλός χειρισμός Η/Υ και Microsoft Office προγραμμάτων.
- Ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως ομαδικό πνεύμα, οργάνωση και διοίκηση, επιμονή, δημιουργικότητα και εμπιστοσύνη
Ο ιδιωτικός τομέας τελικά , παρόλο που είναι και  αυτός «λαβωμένος» από την κρίση, είναι η μόνη ελπίδα για το επαγγελματικό μέλλον των ικανών νέων που  δε θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου