Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Μποσταντζόγλου;

Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης και αποφοίτησε από τη σχολή Κατσέλη το 1972. Τον έχουμε απολαύσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και στο θέατρο ενώ έχει υπάρξει και αφηγητής στην εκπομπή «Τα παιδιά της πιάτσας» του Τρίτου Προγράμματος.


Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, όπως λέει στο newsbeast.gr συμμετέχει στη μουσικοθεατρική παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Πρόκειται για την παράσταση στην οποία ο Νίκος Μακρόπουλος με μια ομάδα γνωστών ηθοποιών προσπάθησαν να συνδυάσουν μπουζούκια με θέατρο στην ίδια σκηνή. 

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι υπάρχει το σκεπτικό για περιοδείας της παράστασης το καλοκαίρι, αλλά αυτό, όπως λέει, θα κριθεί από το αν ή όχι θα την αγκαλιάσει ο κόσμος.

Εκτός αυτού, λέει: «Σκέφτομαι να εκδώσω κάποια βιβλία που έχω γράψει. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μεσαιωνική κωμωδία που θα κυκλοφορούν ανά εξάμηνο. Τα βιβλία αυτά θα έχουν επίσης cd με τραγούδια».

Υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να ασχοληθούν με την υποκριτική, αν αυτό θέλουν πραγματικά. « Άμα είναι το μεράκι τους, δεν μπορείς να τους πεις “σταμάτα”».
Ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν παρακολουθώ τούρκικες σειρές. Οι ιστορίες τους είναι γελοίες έως εφάμιλλες των δικών μας “Λάμψεων”».

Και δηλώνει συλλέκτης διαφόρων πραγμάτων από ρολόγια, εικόνες και πίνακες μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. «Είμαι μερακλής για σπάνια αντικείμενα», λέει χαρακτηριστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου