Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αυτές είναι οι πιο sexy γυναίκες στον κόσμο για το 2012! Ποια είναι No1;


Είναι οι δέκα πιο sexy γυναίκες ανά τον κόσμο όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του αμερικάνικου Maxim! Είναι οι γυναίκες που τους κάνουν να μένουν ξάγρπυνοι τα βράδια και που όλες εμείς θα θέλαμε να έχουμε έστω κάτι από το sex appeal τους! Αυτή είναι η λίστα με τις πιο sexy γυναίκες ανά τον κόσμο για το 2012. Δες την αντίστροφη μέτρηση!

10. Adrianne Palicki
/
Είναι ηθοποιός, έχει παίξει στο Saturday Night Light καθώς και στο G.I. Joe ενώ σύμφωνα με το Maxim προκαλεί στους άντρες εκρήξεις!
9. Malin Akerman
/
Έχει παίξει στο Wanderlust ενώ φέτος την απολαύσαμε στο πλάι του Tom Cruise στο Rock of Ages. Οι άντρες την θεωρούν πολύ, πολύ sexy γι\’ αυτό και την τοποθέτησαν στην ένατη θέση με τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου!
8. Megan Fox
/
Πρόσφατα απέκτησε τον ρόλο της μητέρας. Αλλά η Megan Fox δεν έχει χάσει ποτέ τον ρόλο της sexy γυναίκας που όλοι θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους.
7. Emma Stone
/
H νεαρή ηθοποιός είναι ίσως από τις ελάχιστες φυσικές ξανθιές. Αλλά η ίδια αρνείται την φύση της και βάφει τα μαλλιά της κόκκινα. Όπως και να ΄χει, όμως, αρέσει στους άντρες πολύ!
6. Jennifer Lawrence
Είναι μόλις 21 ετών, έχει πρωταγωνιστήσει στο X-Men και στο Hunger Games ενώ είναι έκτη στην λίστα των πιο sexy γυναικών στον κόσμο. Κι επαναλαμβάνω: είναι μόλις 21!
5. Olivia Wylde
Έχει παίξει στην ταινία Cowboys & Aliens αλλά με αυτό το sex appeal κανένας άντρας δε κατάφερε να εστιάσει στο υποκριτικό της ταλέντο.
4. Katy Perry
H pop τραγουδίστρια είναι πρόσφατα χωρισμένη. Και αυτό κάνει πολλούς άντρες να ελπίζουν!
3. Mila Kunis
Οι άντρες την βρίσκουν υπερβολικά sexy! Κι εμείς απλά, δεν ζηλεύουμε εκείνη αλλά το γεγονός ότι είναι το κορίτσι του Ashton Kutcher!
2. Olivia Munn
Είναι παρουσιάστρια, έχει γίνει δύο φορές εξώφυλλο στο Maxim και είναι το νούμερο 2 στην λίστα με τις πιο sexy γυναίκες!
1. Bar Refaeli
Η θεά Bar Reafeli βγήκε πρώτη στη λίστα με τις 100 πιο sexy γυναίκες του κόσμου όπως ψήφισαν οι αναγνώστες του περιοδικού. Και δικαίως, όπως μπορείς ξεκάθαρα να δεις! Για τον τίτλο της η ίδια είπε στο περιοδικό: “Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι βγήκα πρώτη ανάμεσα σε τόσο όμορφες γυναίκες! Είναι τιμή μου. Είναι ένας τίτλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ!”.

tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου