Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια Πολλά - Απολογισμός ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης



Μια πολύ δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της, αφήνοντας στους περισσότερους από εμάς μια πικρή γεύση. Όλοι μας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες και άσχημες καταστάσεις μέσα σε μια περίοδο όπου οι χαρούμενες ειδήσεις και τα αισιόδοξα νέα ήταν ελάχιστα.

Οι δοκιμασίες που όλοι βιώσαμε δε μας λύγισαν. Μας όπλισαν με υπομονή και επιμονή, μας ταρακούνησαν, μας βοήθησαν να μάθουμε τα λάθη μας, να διδαχτούμε από αυτά. Εμείς, οι Νέοι της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουμε πάντα τέτοιες καταστάσεις ενωμένοι, με χαμόγελο και αισιοδοξία προσπαθώντας  να μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια μέσα από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας.

Κάνοντας έναν απολογισμό αξίζει να αναφέρουμε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που με πολύ μεράκι και προσπάθεια διοργανώσαμε, προσπαθώντας μέσα από αυτές να καλλιεργήσουμε ένα κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας.

21 Ιανουαρίου 2012, Θεσσαλονίκη
ΟΝΝΕΔ Bookcrossing. Δράση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή βιβλίων και την ενημέρωση και ισχυροποίηση του θεσμού του Bookcrossing στην πόλη μας.

15 Ιουνίου 2012, Θεσσαλονίκη
Ευρώπη ή Χάος. Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών της πόλης μας, σχετικά με το δίλλημα των εκλογών. Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε με τη χρήση ενός ιστιοπλοϊκού που στα πανιά του έγραφε Ευρώπη ή Χάος και με τη λειτουργία ενός στάντ ενημέρωσης στο Αεροδρόμιο Μακεδονία.

13-16 Ιουλίου 2012, Γαύδος
Συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στο 2ο Master Class τοποστρατηγικής και ΑΟΖ, του καθηγητή κ. Ν. Λυγερού, που πραγματοποιήθηκε στη Γαύδο. Η συμμετοχή μας έγινε στα πλαίσια του στόχου που έχουμε θέσει για την ενεργοποίηση όλο και περισσότερων από τους εμπλεκομένους φορείς για τη θέσπιση της ΑΟΖ.

25 Σεπτεμβρίου 2012, ΝΟΗΣΗΣ, Θεσσαλονίκη
Εκδήλωση – Παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή κ. Ν. Λυγερού με τίτλο «Ο Μαραθώνιος της ΑΟΖ», στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΗΣ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενημέρωσης των νέων της πόλης μας για την αναγκαιότητα θέσπισης της ΑΟΖ.

17 Νοεμβρίου 2012, Μέγαρο «ΘΕΜΙΣ», Θεσσαλονίκη
Εκδήλωση με τίτλο «Υπάρχει Λύση!Ενημερώσου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο «ΘΕΜΙΣ», στα  πλαίσια της ενημέρωσης των νέων της πόλης μας σχετικά με τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, την απασχόληση και την κατάρτιση μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

18 Δεκεμβρίου 2012, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη
Πραγματοποίηση Εθελοντικής Αιμοδοσίας με σκοπό τη διατήρηση και ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για ΟΛΟΥΣ τους νέους ηλικίας έως 32 ετών.

20 Δεκεμβρίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι, Θεσσαλονίκη
Πραγματοποίηση δράσης «ΜεΓΑΛΑ Χριστούγεννα» με σκοπό τη συλλογή γάλατος μακράς διάρκειας και την παράδοσή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι
Το νέο έτος μας βρίσκει όρθιους και ενωμένους περισσότερο από ποτέ, έτοιμους, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έρχονται, έτοιμους και αποφασισμένους, να κάνουμε μια νέα αρχή.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013!

Από το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου