Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2012

Η Google παρουσίασε τις 10 καλύτερες εφαρμογές για την πλατφόρμα της μέσα από τη σελίδα του Google Play. Η ίδια η εταιρεία τονίζει πως «πρόκειται για τις καλύτερες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Google Play. Από αυτές, «πολλές έκαναν την εμφάνιση τους μέσα στο 2012 ενώ άλλες κυκλοφόρησαν πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις που πέτυχαν υψηλά επίπεδα στη χρησιμότητα, συνδεσιμότητα αλλά και στο σχεδιασμό».
 

«Σχεδόν όλες είναι διαθέσιμες σε ολόκληρο τον κόσμο και προσφέρονται για tablets αλλά και για smartphones. Κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές αντιπροσωπεύει την ποιότητα του Google Play», σημειώνει, κλείνοντας η Google.

Evernote
Ατζέντα που επιτρέπει την οργάνωση και δημιουργία σημειώσεων, φωτογραφιών και ηχητικών υπενθυμίσεων.

PinterestΕφαρμογή επισημάνσεων που δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά σας από μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών.

Grimm's Snow WhiteΈνα ηλεκτρονικό βιβλίο παραμυθιών που θα σας συστήσει στον κόσμο των ιστοριών των αδελφών Grimm.

PocketΜία εφαρμογή ανάγνωσης άρθρων από το ίντερνετ, που αποθηκεύει τα αρχεία και σας δίνει τη δυνατότητα να τα διαβάσετε ακόμα και όταν είστε offline.

ExpediaΈνας καλοσχεδιασμένος ταξιδιωτικός οδηγός με λίστες ξενοδοχείων και πτήσεων από όλο τον κόσμο.

AncestryΔημιουργεί το γενεολογικό σας δένδρο, αναζητεί πληροφορίες στο διαδίκτυο και σας ενημερώνει για πιθανούς συγγενείς σας.

FancyΜοιραστείτε το προσωπικό σας style με τους άλλους, μία νέα προοπτική για τον κόσμο της μόδας και των ηλεκτρονικών αγορών.

SeriesGuide Show ManagerΑναζητεί, αναπαράγει και οργανώνει τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές. Επίσης δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας επεισόδια.

PixLR ExpressΕφαρμογή φωτογραφικής επεξεργασίας με πολλά εργαλεία και μεγάλες δυνατότητες, για smartphones και για tablets

TEDΕπωφεληθείτε από τις διαλέξεις μερικών από τους πιο έξυπνους ανθρώπους του κόσμου, ολιγόλεπτες συζητήσεις για σημαντικές ιδέες και απόψεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου