Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η Γιάννα και η Λιάνα…


Σενάρια… επιστημονικής φαντασίας ή φήμες για το τι κρύβει στο μανίκι ο Αλέξης;
Αν και ορισμένοι θεωρούν πως είναι νωρίς ακόμη ώστε να μιλήσουμε για τα πιθανά πρόσωπα που το κάθε κόμμα θα προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, εντούτοις από τώρα έχουν ξεκινήσει παρασκηνιακές κουβεντούλες μεταξύ των κομματικών στελεχών, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν και να αντλήσουν συμπεράσματα για το πώς θα κινηθούν.

Να, ακριβώς, πάνω σ’ αυτό το σκεπτικό και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια «σενάρια», που όσο «αθώα» κι αν φαίνονται, κάπως πιο σοβαρά ακούγονται. Αν και στο εσωτερικό του κόμματος κάποιοι ισχυρίζονται πως «αυτά τα λέμε για… αντιπερισπασμό», κάποιοι θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τη Γιάννα Αγγελοπούλου (ίσως γι’ αυτό και ο υιός της έδειχνε τόσο ΣΥΡΙΖΑίος!), ενώ άλλοι βλέπουν πως ο πρόεδρος Αλέξης στο τέλος θα την κάνει… γυριστή και, αντί για Γιάννα, θα προτείνει… Λιάνα. Ναι. Καλά διαβάσατε. Για τη Λιάνα Κανέλλη πρόκειται, έτσι για να «σπάσει ο πάγος» μεταξύ Κουμουνδούρου και Περισσού, καθώς κανείς δεν ξέρει αύριο το τι θα ξημερώσει!
Από τη μια το πιστεύουν αυτό επειδή το ΚΚΕ δεν στηρίζει ποτέ κάποιον για Πρόεδρο, αφού υποστηρίζει ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος εκλέγεται για «να στηρίξει το κεφάλαιο», από την άλλη, όμως, πιστεύουν πως η Λιάνα έχει «κοινούς αγώνες» με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήταν αυτή που μαζί με τη Ρένα Δούρου τις «άρπαξε» τηλεοπτικά από τον Ηλία Κασιδιάρη… Κοιτάτε, φίλοι μου, τι σκέφτονται ορισμένοι!
Του Γ. Ανδρουτσόπουλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου