Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει βιβλίο!

Πολιτικές αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει η κυκλοφορία βιβλίου από τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τίτλο «Χαμένες Ευκαιρίες». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγγραφή του βιβλίου βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, και η κυκλοφορία του θα πρέπει να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Όσο για το περιεχόμενό του, που είναι και το βασικό ζητούμενο της είδησης, θα αφορά την περίοδο από την άνοιξη του 1990 μέχρι και το φθινόπωρο του 1993.


Το βιβλίο δηλαδή θα αφορά αποκλειστικά στην περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μια περίοδο με εξαιρετικά τεταμένα τα πολιτικά πάθη και τις αντιπαραθέσεις, τη στιγμή που η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε να υλοποιήσει μια σειρά από μέτρα τα οποία είχαν πολιτικό κόστος, στηριζόμενη σε μια θνησιγενή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Η πολιτική αποτίμηση μιας τόσο κρίσιμης για την ιστορική εξέλιξη των πραγμάτων στον τόπο μας εποχής, από τον βασικό πρωταγωνιστή εκείνης της περιόδου, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ειδικά υπό το πρίσμα των σημερινών, δραματικών και οριακών για την Ελλάδα εξελίξεων. Τόσο στο εσωτερικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

ΠΗΓΗ: statesmen.g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου