Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ.....Της έκαψε το σπίτι γιατί τη διέγραψε από φίλη στο facebook…


Παρανάλωμα του πυρός έγινε το σπίτι μιας γυναίκας, ενώ κινδύνεψε και η ίδια και η οικογένειά της, από φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ τους, και όπως όλα δείχνουν την έβαλε μια 30χρονη, επειδή τη διέγραψε από φίλη της στο Facebook.

Η 30χρονη Τζένιφερ Χάρις και η Νίκι Ράσμουσεν από την Αϊόβα ήταν φίλες στην πραγματική ζωή για πολλά χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν και φίλες στο Facebook. Οι δυο τους αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτι, καλώντας όλες τις επαφές τους από τη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι θετικές απαντήσεις στην πρόσκληση ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα οι δύο φίλες να αρχίσουν να τσακώνονται για το ποια έφταιγε.

Τελικά, η Ράσμουσεν διέγραψε τη Χάρις από φίλη στο Facebook, κάτι που η τελευταία δεν πήρε και πολύ καλά, όπως όλα δείχνουν. Το επόμενο βράδυ, ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ της Ράσμουσεν, την ώρα που η ίδια και η οικογένειά της κοιμόντουσαν.

Η οικογένεια ξύπνησε από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε από το γκαράζ και πρόλαβε εγκαίρως να βγει έξω, ωστόσο το σπίτι τους έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ το γκαράζ τους – με τα αυτοκίνητά τους μέσα – κατέρρευσε.
Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη Ράσμουσεν και τον άντρα της ποιος είχε λόγο να τους κάψει το σπίτι, και οι δύο απάντησαν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που τους έρχεται στο μυαλό είναι η Χάρις, η οποία μετά τον τσακωμό των δύο γυναικών άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα.

Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη και όπως προκύπτει από μέχρι στιγμής έρευνα, οι κατηγορίες του ζευγαριού εναντίον της είναι βάσιμες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου