Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Στάση εργασίας (λόγω απολύσεων) στον "902"...

Από τον Αντωνη Κρουστη

Οκτάωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΕΤΙΤΑ στον τηλεοπτικό σταθμό 902 για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών, οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις απολύσεις που έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό και ζητούν την ανάκλησή τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ:...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει 8ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρα 16.00 – 00.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902, αντιδρώντας στις απολύσεις.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του 902 την ανάκληση των απολύσεων και την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό 902, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.

Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Υ.Γ. Και να φαντασθειτε ότι παγιο αιτημα του ΚΚΕ για ελαχιστο μισθο στις επιχειρησεις είναι τα 1400ε και διαδηλωνει καθημερινα για την καταργηση των συλλογικων συμβασεων ενώ το ιδιο εφαρμοζει πιστα τις εντολες του μνημονιου για επιχειρησιακες συμβασεις.


Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες!
Πηγή: http://press-gr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου