Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αύριο αποφασίζουν για απεργία στα Μέσα - Σε επιφυλακή οι ταξιτζήδες!Αύριο Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα καθορίσουν τη στάση τους , ενώ την Τετάρτη θα πάρουν σχετικές αποφάσεις οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, Ηλεκτρικό, Μετρό και Τραμ, οι οποίοι, με εξαίρεση το Τραμ, άνοιξαν το χορό των κινητοποιήσεων με 24ωρη απεργία την περασμένη Πέμπτη.


Σε θέση μάχης βρίσκονται όμως και οι ιδιοκτήτες ταξί, εν αναμονή των ρυθμίσεων που αναμένεται να ανακοινώσει εντός της εβδομάδος ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.

Το σχέδιο νόμου που προωθείται είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται να συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη, οπότε τυπικά θα ανάψει και το πράσινο φως για την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης.

Οι ιδιοκτήτες Ταξί, που έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, αναμένουν τις ανακοινώσεις για να καθορίσουν την πορεία τους, αν και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ. Στο επόμενο υπουργικό οι ρυθμίσεις για τα ταξί


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου