Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον ΚαραμανλήΟι άνθρωποι του πρώην πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη περιμένουν την οριστική επιβεβαίωση του ταξιδιού του

Αποθεωτική υποδοχή ετοιμάζουν στον Κώστα Καραμανλή, οι οπαδοί του στην Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες ημέρες, οι δύο κολλητοί του πρώην πρωθυπουργού στην συμπρωτεύουσα, Βάκης Φραντζής και Τέλης Θωμόπουλος, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα μέλη των "γαλάζιων" τοπικών οργανώσεων, προκειμένου η φετινή παρουσία του Καραμανλή στην ΔΕΘ να κάνει... πάταγο. Ο λόγος της τόσο μεγάλης κινητοποίησης, δεν είναι άλλος από τις αποκαλύψεις περί εμπλοκής της αμερικανικής πρεσβείας στην υπόθεση των υποκλοπών, αλλά και τα δημοσιεύματα περί σχεδίου δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού. 

Βλέπετε, τα στελέχη του καραμανλικού πυρήνα θεωρούν ότι τα όσα έχουν έλθει στο φως το τελευταίο διάστημα, καταδεικνύουν ότι η φημολογία περί εξωθεσμικών κέντρων που εμπόδισαν τον Καραμανλή να υλοποιήσει το όραμά του για την χώρα, μόνο... στην σφαίρα της φαντασίας δεν ανήκουν. Στο πλαίσιο αυτό, με την υποδοχή που ετοιμάζουν, επιθυμούν να καταδείξουν ότι έφθασε η ώρα της δικαίωσης του Καραμανλή. Το μόνο που περιμένουν, είναι η οριστική επιβεβαίωση της παρουσίας του τελευταίου στην ΔΕΘ, αλλά και η άδειά του να οργανώσουν μια μίνι συγκέντρωση των πιστών οπαδών του, έξω από το Βελλίδειο, πριν ξεκινήσει η καθιερωμένη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου