Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες» ομολόγησε στην σύζυγό του ο Ντομινίκ Στρος-Καν για την επίμαχη νύχταΜπορεί ο Ντομινίκ Στρος-Καν να αρνείται κατηγορηματικά ότι επιχείρησε να βιάσει την 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel, φέρεται, όμως, να ομολόγησε στη σύζυγό του, Αν Σενκλέρ, ότι την ημέρα που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τρεις γυναίκες.

«Δεν ήταν λοιπόν μόνο μία γυναίκα για το δρόμο. Ήταν τρεις» δήλωσε φίλος της Αν Σενκλέρ στο γαλλικό περιοδικό «Le Point»

Πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου θέλουν τον Ντομινίκ Στρος-Καν να κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες όμως αρνήθηκαν. 

Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον «έπιασε» να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη. 

Στο μεταξύ, όπως υποστηρίζουν οι «Sunday Times», ο Στρος-Καν είχε προειδοποιήσει τις παραμονές του γάμου τους, πριν από 20 χρόνια την Αν Σενκλέρ: «Μη με παντρευτείς. Είμαι αδιόρθωτος μπερμπάντης». Εκείνη θεώρησε πως μπορούσε να τον αλλάξει. «Εγώ σε προειδοποίησα», της έλεγε κάθε φορά που παρεξέκλινε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου