Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η ΟΝΝΕΔ στην Ήπειρο "πληρώνει δίκαια"


Με  κεντρικό σύνθημα «Πληρώνω δίκαια» η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τη νέα της πρωτοβουλία, χθες το απόγευμα στην Άρτα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αναπληρωτής υπεύθυνοςΤομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Ι. Βρούτσης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής ΝΔ Άρτας Κ.Παπασιώζος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης, ο πρώην Νομάρχης Άρτας κος Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Άρτας Στ.Νάνος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος ΟΝΝΕΔιτώναπό όλη την Ήπειρο.

Η ΟΝΝΕΔ μέσα από 14 συγκεκριμένες προτάσεις επιχειρεί ναευαισθητοποιήσει τους νέους για την ανάγκη μείωσης της φορολογίας. Επιχείρησε να αναδείξει το αδιέξοδο που οδηγεί την οικονομία μας η υπερβολική φορολόγηση και να προβάλλει την ανάπτυξη ως το μοναδικό μέσο προκειμένου να γεννηθεί η ελπίδα από τους νέους ανθρώπους που ζουν, σπουδάζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Η Πρωτοβουλία «Συν και Πλην»  σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει μια νέα γενιά που σκέφτεται διαφορετικά και καταθέτει τις δικές της προτάσεις απέναντι σε ένα Κράτος που αντί να ανοίγει νέους δρόμους, θέτει συνέχεια καινούργια εμπόδια. Μια γενιά που στόχο δεν έχει να αποτελεί το Κράτος μόνιμο συνοδοιπόρο του , αλλά αρωγό στις προσπάθειες της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου