Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ


Για πανω απο 3,5 ωρες δεκαδες χιλιαδες αυτοκινητα περασαν απο τα διοδια Αφιδνων, την Κυριακη 17/7/11. Οι εκατονταδες συναγωνιστες του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με αρτια οργανωση και αγωνιστικη διαθεση, σφυρηλατημενη και απο τα γεγονοτα της πλατειας Συνταγματος, ανοιξαν τις μπαρες, απελευθερωνοντας τον δημοσιο δρομο μας για μια ακομη φορα.  

Αξιοσημειωτο το παθος των διερχομενων οδηγων και η εκκωφαντικη εκφραση της συμπαραστασης τους με διαρκη κορναρισματα και επευφημιες.

Οι συναγωνιστες φορωντας ολοι τα πορτοκαλι γιλεκακια με τυπωμενα τα ψαρακια και το συνθημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τις κιτρινες σημαιες με το www.oxidiodia.gr , μοιρασαν χιλιαδες εντυπα στους διερχομενους οδηγους, με καλεσματα για τον συλλογικο αγωνα μεσα απο τις γραμμες των επιτροπων αγωνα. Η κυβερνηση των μεγαλοεργολαβων και οι πολυεθνικες που εκμεταλλευονται τους δρομους μας, πρεπει να ξερουν οτι το κινημα ουτε εκφοβιζεται ουτε καταστελεται. Απο την στιγμη που εκφραζει μια σημαντικη κοινωνικη αναγκη, οπως το συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα της ελευθερης μετακινησης μας, τοτε αυτο θα γιγαντωνεται.Ο αγωνας στις πλατειες και στις συγκρουσεις με το κρατος και τις δυναμεις καταστολης του, ιδιαιτερα στην διαρκεια της γενικης απεργιας (28-29/6/11) κατεδειξαν αυτη την δυναμικη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου