Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Καταγγελία για αυθαίρετο όροφο στη Βουλή

Μετά το οικογενειακό αυθαίρετο του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη Βραυρώνα Αττικής και τα πολιτικά και ηθικά ζητήματα που ανέκυψαν,  ήρθε σήμερα η ερώτηση του Τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου να ταράξει περαιτέρω τα νερά της πολιτικής σκηνής με το σίριαλ των αυθαιρέτων. Αυτή τη φορά  τα βλέμματα στρέφονται προς την ταράτσα της Βουλής! 
Υπάρχει αυθαίρετο κτίσμα στον τελευταίο όροφο του Κοινοβουλίου; 


Ο κ. Νικολόπουλος με ερώτήσή του προς τους Γιάννη Ραγκούση και  κ. Παπακωνσταντίνου γνωστού πλέον για την... «αδυναμία» του με τα αυθαίρετα ( βλ. κόντρα με Τίνα και Βραυρώνα) ρωτά εάν όντως αυτή η πληροφορία είναι αληθής. Επίσης διερωτάται εάν έχει κατατεθεί η σχετική άδεια, εάν υπάρχουν σχέδια και μελέτες που έχουν επίσης κατατεθεί. 

Ο βουλευτής της Αχαΐας της ΝΔ ρωτά ποιος είναι ο λόγος που έχει κατασκευαστεί το κτίσμα, ποια η χρήση του καθώς και ποιο το κόστος κατασκευής του. 

Είναι προφανές ότι εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να μιλάμε το λιγότερο για πολιτική παρωδία αφού από μόνο του το γεγονός είναι τραγελαφικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου