Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ


dap-ndfk2
Χθες ημέρα Πέμπτη 3/3/2011 και ώρα 15:00 οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας έγιναν μάρτυρες, για άλλη μια φορά, γεγονότων σκληρής βίας. Μετά από ανακοίνωση εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο τμήμα Ο.Δ.Ε. ομάδα 70 ατόμων-πλαισιωμένοι και καθοδηγούμενοι από έναν 35χρονο φοιτητοπατέρα  και ένα διδακτορικό διδάσκοντα (!)- που πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη της ΠΑΣΠ επιτέθηκαν σε μικρή ομάδα φοιτητών της παράταξής μας με αποτελέσματα που ντροπιάζουν την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου. 


Δύο συμφοιτητές μας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκαν με σιδερογροθιές και λοστούς (!) μπροστά στα μάτια των φοιτητών. Ένας εκ των δύο έφερε σοβαρό τραύμα από σιδερογροθιά στο μάτι ,πράγμα που προφανώς αποτελεί δολοφονική ενέργεια . Η κατάσταση προφανώς έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, αυτοί που «κάνουν κουμάντο» όπως φώναζε την ώρα των γεγονότων εκπρόσωπός τους, θα συνεχίσουν, μεταμορφώνοντας το Πανεπιστήμιο σε ορμητήριο γεγονότων βίας υποβαθμίζοντάς το περαιτέρω στην διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα συνεχίσει να υποστηρίζει ακάθεκτη τις θέσεις τις, κατά του νόμου της κ. Διαμαντοπούλου. Ανακοινώσεις σαν αυτή που προηγήθηκε των θλιβερών γεγονότων θα συνεχίσουν να γίνονται. Η κ. Διαμαντοπούλου θα συνεχίσει να μας βρίσκει αντιμέτωπους στα σχέδια της για την παιδεία, όπως η μείωση των βιβλίων και η μείωση της χρηματοδότησης των Πανεπιστημίων. Γεγονότα σαν αυτά δυναμώνουν την ευθύνη μας για προστασία του ασύλου στο Ο.Π.Α. . Δυστυχώς, η κατάχρηση το ασύλου από τέτοιες ομάδες τραμπούκων για κομματικά συμφέροντα είναι καθημερινή. Το θλιβερό συμπέρασμα λοιπόν, είναι ότι η  ελευθερία του λόγου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν αποτελεί πια δεδομένο δικαίωμα, αλλά άμεση επιδίωξή μας για το μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανεξάρτητους (παραταξιακά) φοιτητές  που υποστήριξαν(!) τα παιδιά που χτυπήθηκαν. Τους υποσχόμαστε ότι η απάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι ο λόγος της στο αμφιθέατρο και τους καλούμε να συμπλεύσουν μαζί μας στον αγώνα για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο .

Οι εκπρόσωποι της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

twra de tha vgaleis kai tin anakoinwsi tis pasp re poulimene?

de s'afinei i mana sou mipws?

synexiste etsi k tha ta leme opws palia pali...

Δημοσίευση σχολίου