Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τα πέντε κατοικίδια με τους ισχυρότερους ιδιοκτήτες!

Κάποια ζώα αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη ανάλογα με το ποιος είναι το αφεντικό τους, όπως τα ακόλουθα πέντε:



1. Bo-bama

O 44oς Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, με το που εξελέγη, υποσχέθηκε στις κόρες του να τους πάρει έναν σκύλο.
Τελικά το σκυλί νερού Portuguese τους το έκανε δώρο ο γερουσιαστής Kennedy. Toν ονόμασαν Bo και τον σύστησαν στο κόσμο τον Απρίλιο του 2009. Δεν ξέρει να κολυμπά και του αρέσουν οι ντομάτες!

2. Τα Corgi της Βασίλισσας

Το πρώτο σκυλί Corgi η βασίλισσα Ελισάβετ το απέκτησε από τον βασιλιά George VI το 1933 και το έλεγαν Dooki. Από τότε, η βασίλισσα αγάπησε τη ράτσα και είχε πάντα τρία με τέσσερα σκυλιά. Τα καλομαθημένα κοντοπόδαρα σκυλάκια έχουν δικό τους δωμάτιο στο παλάτι, το Corgi Room και τα φροντίζει η ίδια η βασίλισσα.

3. Η τίγρη του Πούτιν

Ο ρώσος πρωθυπουργός Vladimir Putin έλαβε ως δώρο για τα 56α γενέθλιά του το 2008 ένα τιγράκι 2 μηνών! Την ονόμασε Mashenka και μετά από τρεις μέρες κατέληξε σε ζωολογικό κήπο στη νότια Ρωσία. Ο Πούτιν όμως δεν την ξέχασε. Φρόντισε να έχειπάντα κρέας ως τροφή ενώ σε συνεργασία με το WWF συγκέντρωσε 330 εκ. δολλάρια για την προστασία του είδους που είναι υπό εξαφάνιση.

4. Οι γάτες του Τσώρτσιλ

Ο κάποτε πρωθυπουργός της Αγγλίας, Winston Churchill, λάτρευε τις γάτες και είχε πολλές αλλά αγαπούσε ιδιαίτερα μία συγκεκριμένη, τον Jock αλλά και τον γκρίζο Nelson.

5. H νέα γάτα του πρωθυπουργού της Αγγλίας

Μέχρι τον Ιανουάριο, ο Λάρι ήταν ένας ταλαίπωρος γάτος που τριγύριζε στους δρόμους του Λονδίνου. Μέχρι που ένα καταφύγιο αδέσποτων τον φρόντισε και όταν ζήτησαν μια γάτα για τα ποντίκια στην πρωθυπουργική κατοικία, τους σύστησαν τον 4χρονο Λάρι. Πρόσφατα όμως εμφανίστηκε κάποιος που ισχυρίζεται ότι ο γάτος ανήκει στη θεία του και χάθηκε εδώ και αρκετό καιρό...

Πηγή: adespoto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου