Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Έρχεται το Fiat 500 by Gucci

Ο οίκος μόδας Gucci που φέτος κλείνει τα 90 του χρόνια σε συνεργασία με τη Fiat, παρουσιάζουν μία νέα έκδοση του συναρπαστικού 500, το 500 by Gucci. Την εμφάνιση του αυτοκινήτου έχει επιμεληθεί η creative director του ομίλου Gucci, Frida Giannini σε στενή συνεργασία με το Centro Stile της Fiat. Το αυτοκίνητο λανσάρεται στην πρεμιέρα της εβδομάδας μόδας του Μιλάνο και θα παρουσιαστεί και στην έκθεση της Γενεύης.

Το 500 by Gucci, σε χρωματικούς συνδυασμούς λαμπερού περλέ λευκού και γυαλιστερού μαύρου, φέρνει στο μυαλό εικόνες νεοκλασικού φιλμ νουάρ. Αυτά τα δύο χρώματα συμπληρώνονται. Το μαύρο, με λεπτομέρειες σε αστραφτερό χρώμιο στο εσωτερικό δημιουργεί μία αντίθεση με το σατινέ λευκό και τις λεπτομέρειες στο χρώμα του ελεφαντόδοντου.

Το εξωτερικό παρουσιαστικό ξεχωρίζει από τις αποκλειστικές για αυτή την έκδοση, αλουμινένιες ζάντες των 16 ιντσών με τα ελαστικά διάστασης 195/45 και τα κεντρικά καπάκια των τροχών με το διακριτικό σήμα της Gucci. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σιλουέτα του 500 η χαρακτηριστική δίχρωμη ρίγα -σήμα κατατεθέν του Ιταλού σχεδιαστή μόδας- σε πράσινο και κόκκινο χρώμα.

Η ίδια ρίγα υπάρχει επίσης και στα καθίσματα του 500, στον επιλογέα των ταχυτήτων, στο κλειδί, τα πατάκια και τις ζώνες ασφαλείας. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με δέρμα της Poltrona Frau και έχουν ανάγλυφο το Guccissima, το σήμα της Gucci.

To 500 by Gucci θα είναι διαθέσιμο από την 1η Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουνίου.  Διαθέσιμη, μαζί με το αυτοκίνητο, θα είναι και μία σειρά αποκλειστικών αξεσουάρ της Gucci, όπως δερμάτινα προϊόντα, γυαλιά ηλίου, ρολόγια χειρός και άλλα.

Πηγή: 4troxoi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου