Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ για ξυλοδαρμό στελεχών της

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου γίναμε μάρτυρες του αληθινού προσώπου της ΠΑΣΠ ΠΑ.ΠΕΙ., της αλητείας και της τρομοκρατίας που έχει γίνει απ’ ότι φαίνεται λάβαρό της, στην προσπάθειά της για ένα "καλύτερο" πανεπιστήμιο...

Αρχικά ενώ απαγόρευσαν φασιστικά την είσοδο φοιτητών προσκείμενων στη ΔΑΠ στο πάρτι της, και επιτέθηκαν φραστικά εναντίον τους, ζήσαμε να δούμε και τις πρακτικές που ακολουθούν τα μέλη της και οι "ηγέτες" της.
 
Οχτώ πληρωμένοι δολοφόνοι, οι οποίοι βρίσκονταν στο χώρο της σχολής με την πρόφαση της φύλαξης του πάρτι, υπό την καθοδήγηση του Φίλιππου Τουραλή (νυν γραμματέα της ΠΑΣΠ ΠΑ.ΠΕΙ.) και του Μάριου Καρυώτη (πρώην γραμματέα της συγκεκριμένης παράταξης) επιτέθηκαν σε φοιτητές και προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες στον Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο (υπεύθυνο της ΔΑΠ του τμ. Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής ) και στον Νίκο Αργυρόπουλο (υπεύθυνο της ΔΑΠ του τμ. Ναυτιλιακών Σπουδών).

Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στην ρινική χώρα και έχει κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του και η άμεση χειρούργηση του, ενώ ο Νίκος Αργυρόπουλος υπέστη αυχενική κάκωση και είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ανατομικού νάρθηκα.

Εάν οι συγκεκριμένοι "κύριοι" θεωρούν πως με τέτοιες πρακτικές θα μας σταματήσουν από το να συνεχίσουμε το έργο μας και να οδηγούμε το Πανεπιστήμιο μπροστά είναι βαθιά νυχτωμένοι.
 
Πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η δύναμη μιας παράταξης δεν είναι οι διασυνδέσεις της με τον υπόκοσμο... αλλά ο κόσμος που την ακολουθεί και την εμπιστεύεται με γνώμονα το έργο και τις προτάσεις της.
 
Να υπενθυμίσουμε στο ηγετικό δίδυμο της ΠΑΣΠ ΠΑΠΕΙ ότι τέτοιες τακτικές πλήττουν το φοιτητικό κίνημα και το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο... και να τους προτείνουμε να μην αναλώνουν χρόνο και χρήμα στην στρατολόγηση εξωπανεπιστημιακών τραμπούκων. Είναι θλιβερό εν έτει 2011 η συγκεκριμένη "δημοκρατική" παράταξη να λειτουργεί με μεθόδους που παραπέμπουν σε μαφιόζικη συμμορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου