Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Δε θέλω να έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή»

«Η Χρυσή Αυγή είναι σημείο των καιρών. Η φυσική λέει ότι όπου υπάρχει κενό, κάτι πάει και το καλύπτει. Η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα της πολιτικής ζωής των τελευταίων σαράντα ετών της μεταπολιτεύσεως.
 

Κατά τη γνώμη μου, επειδή μιλάνε για ναζισμό, για Χίτλερ κ.ά, είναι κάτι κακό. Κάτι πολύ κακό ή θα αποκηρύξουν κάποια πράγματα και θα ενταχθούν στην πραγματικότητα της ελληνικής δημοκρατίας ή θα αποβληθούν σαν κάτι κακό και θα είναι μία φωτοβολίδα της στιγμής», αναφέρει σε συνέντευξή του στο lamiareport.gr ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. 

Και συνεχίζει: «Βεβαίως, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και είμαι αντίθετος με όλα αυτά. Από εκεί και πέρα είναι μία επιλογή των Ελλήνων».

Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολιάζει και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και λέει χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα ότι «αυτός και η ομάδα του έκαναν μία προεκλογική εμφάνιση, υποδειγματική. Πραγματικά επικοινωνιακά και θέλω να ελπίζω τώρα πια επί της ουσίας θα μπορέσουν να φανούν αντάξιοι του αποτελέσματός τους και τους το εύχομαι». 

Μιλάει επίσης και για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο. Αναφέρεται και στην πτώση του ΠΑΣΟΚ αλλά και στο τι έφταιξε για τα αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας ενώ τονίζει ότι «Κατά την ταπεινή μου άποψη η πραγματικότητα της επόμενης περιόδου κρέμεται από μία κλωστή. 

Μπορεί να είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη έως εφιαλτική. Συνιστώ στους πρωταγωνιστές που θα διαχειριστούν τα αποτελέσματα των εκλογών σωφροσύνη, ταπεινότητα, αυταπάρνηση και εργατικότητα. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ρευστά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου