Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΛAOΣ προς Σαμαρά: «Αναμένουμε ξεκάθαρη πρόταση»!

«Όταν υπάρξει ξεκάθαρη πολιτική πρωτοβουλία εκ μέρους του κ. Σαμαρά, θα υπάρξει και ξεκάθαρη πολιτική απάντηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Κύρτσος, αναφορικά με το ενδεχόμενο συστράτευσης του ΛΑΟΣ στο προσκλητήριο Σαμαρά.


«Εγώ δεν κατάλαβα καμία πρόσκληση. Είπε κάτι για την κεντροδεξιά την ευρωπαϊκή, κ.τ.λ.. Με συγχωρείτε, ο κ. Σαμαράς έχει διαγράψει τη μισή ΝΔ ή έχει αποκλείσει, διαγράψει και αποκλείσει- επομένως αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα...δεν θα το κάνει με μια φράση που είναι ανοιχτή σε ερμηνείες. Θα πρέπει να πάρει σχετικές πολιτικές πρωτοβουλίες» σημείωσε.

Ο κ. Κύρτσος ανέφερε ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι στη φάση των σεναρίων, αλλά της ανασύνταξης των δυνάμεών του, ώστε να πετύχει τον στόχο του για να μπει στη Βουλή, και τόνισε:

«Ξεκάθαρη απάντηση, σας το λέω γιατί έχω μιλήσει και με τον κ. Καρατζαφέρη, θα υπάρξει, όταν υπάρξει ξεκάθαρη πρωτοβουλία. Προς το παρόν, δεν διακρίνουμε τίποτα. Εμείς τώρα δεν θα μπούμε στην ερμηνεία της φρασούλας του Σαμαρά, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Αν υπάρξει πρωτοβουλία Σαμαρά, να είστε βέβαιοι ότι θα απαντήσουμε εντός μερικών ωρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου