Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΙΜΙΑ 2012 – Το χρονικό μίας μεγαλειώδους εκδήλωσης

Το Σάββατο 28.1.2012 δεν ήταν ένα συνηθισμένο Σάββατο. Ήταν η ημέρα που περιμέναμε όλοι τις προηγούμενες 365 μέρες. Όσοι ζούμε καθημερινά μέσα στο κύτταρο του κινήματος της Χρυσής Αυγής βλέπαμε κάθε μέρα που περνούσε ότι ο κόσμος αγκάλιαζε τη μοναδική πατριωτική φωνή. Κάθε καθιερωμένη μας εκδήλωση όλο το 2011 είχε το διπλάσιο κόσμο από το 2010 και κάθε ενημερωτική εκστρατεία έκλεινε με τον ενθουσιασμό που μας δημιουργούσε η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στον δύσκολο, αλλά όμορφο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.


Έτσι φτάσαμε στις 28.1.2012 πιστοί στο ραντεβού με την Ιστορία για 17η συνεχή χρονιά. Τα μηνύματα απ όλη την Ελλάδα ήταν ξεκάθαρα… Πάμε για την μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών!

Στο προκαθορισμένο ραντεβού στο σημείο, με ακρίβεια λεπτού, φτάνουν συντεταγμένα όλες οι ομάδες περιφρούρησης και λαμβάνουν θέσεις περιμετρικά του χώρου της εκδήλωσης. Το κλίμα αυτή την ώρα είναι καθαρά Στρατιωτικό όπως αρμόζει στην μνήμη των Ηρώων που τιμούμε. Ξεκινάμε πυρετώδεις εργασίες ώστε σε λίγη ώρα όλα να είναι έτοιμα.

Ο κόσμος δεν αργεί να κλείσει και τα δυο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας και με τα συνθήματά του δονεί το κέντρο της Αθήνας. Ξεκινάνε οι ομιλίες. Όλοι οι Συναγωνιστές δίνουν το στίγμα του κινήματος για την επόμενη μέρα, για την επόμενη Νίκη.

Στο βήμα ανεβαίνει ο Αρχηγός και παραλήρημα ενθουσιασμού ξεσηκώνει τους συμμετέχοντες σ’ αυτή την ιδιαίτερη Τελετή Μνήμης. Με τον πύρινο λόγο του υπόσχεται Αγώνα και Πίστη στα Ιδανικά του Έθνους για να ξεβρομίσει αυτή η Γη από κάθε είδους προδότη και κάθε ξένο που επιβουλεύεται την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Ο Αρχηγός κάνει προσκλητήριο νεκρών για τους 3 Ήρωες και 15.000 κόσμος απαντάει αντ’ αυτών… “ΠΑΡΩΝ!”. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! Η νύχτα γίνεται μέρα, από δεκάδες καπνογόνα, για να ακουστεί ο Ύμνος του Κινήματος και ο Εθνικός μας Ύμνος. 15.000 Αγωνιστές τρομάζουν το σύστημα με την δύναμη της ψυχής τους και προειδοποιούν… “Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες!”

Έτσι ξεκινάει η πορεία αυτού του ποταμού προς την Αμερικάνικη πρεσβεία, που τόσο ανθελληνικό ρόλο έπαιξε τη μοιραία βραδιά των Ιμίων. Οι μνημονιακοί υπουργοί, τρομοκρατημένοι, δίνουν εντολή και η πρεσβεία περικυκλώνεται από αστυνομικά οχήματα διμοιρίες ΜΑΤ και κλούβες που κλείνουν κάθετα τον κεντρικό δρόμο. Όλοι έχουν δικαίωμα να “διαδηλώνουν” μπροστά από την μισητή πρεσβεία εκτός βέβαια από τους Αληθινούς Επαναστάτες της Χρυσής Αυγής.

Κλείνουμε με τον Εθνικό Ύμνο και με μια υπόσχεση… ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε. Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


http://www.youtube.com/watch?v=s2JA-MPwWV4&blend=2&lr=1&ob=0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου