Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Έγκυος πασίγνωστη βουλευτής από κορυφαίο υπουργό

Όλοι καταλαβαίνετε βέβαια ποιό είναι το ζευγάρι...Και εννοείται ότι ο άντρας είναι Πασόκος! Έχουν παράδοση οι σοσιαλιστές σε διαζύγια, γκομενιλίκια, εξώγαμα κλπ. Εκτός από το πήδημα του ελληνικού λαού, εξασκούνται κι αλλού. Η εξουσία που πάντα τους γοήτευε είναι αφροδισιακό. Το ζήτημα είναι, να τους το ....

κόψει μια και καλή ο λαός. Γιατί άλλος, πηδάει, άλλος πληρώνει. Αρκετά γλέντησαν οι Πασόκοι 30 χρόνια τώρα.
Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από πολιτικούς κύκλους, η πασίγνωστη βουλευτής της αντιπολίτευσης, που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με σχέση που..
διατηρούσε με γνωστό δικηγόρο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, η πανέμορφη και γοητευτική βουλευτής κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης. Η σχέση τους γεννήθηκε μέσα στα έδρανα της βουλής, καθώς η βουλευτής δεν περνά απαρατήρητη σε κάθε εμφάνισή της ενώ ο υπουργός πρωταγωνιστεί καθημερινά στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας. Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ειδύλλιο που όπως όλα δείχνουν η αποκάλυψη του θα προκαλέσει πολιτικές θύελλες.


http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=1&artid=4861http://fonaklas.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου