Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

"Ο Χρυσοχοΐδης προσέβαλε τους Έλληνες..."

«Ήταν μία ατυχής προσωπική του στιγμή. Προσέβαλε και τους ψηφοφόρους του αλλά και τους Έλληνες» λέει στον realfm 97.8 ο Π. Γερουλάνος για τη δήλωση τού Μ.Χρυσοχοΐδη ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο. Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Πολιτισμού απέρριψε την πρόταση Σκανδαλίδη για άμεση εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την κοινοβουλευτική ομάδα δείχνοντας τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν βάσει καταστατικού ενώ μίλησε για «αυθόρμητο συναίσθημα» σχολιάζοντας τη δήλωση Λοβέρδου ότι θα γίνει μακελειό εάν πειράξει κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου.


Αντιθέτως ήταν επικριτικός για τα όσα είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης για το μνημόνιο: «Ήταν μία ατυχής προσωπική στιγμή. Προσέβαλε τους ψηφοφόρους του αλλά και τους Έλληνες πολίτες»...

Ο υπουργός Πολιτισμού ξεκαθάρισε ότι η Αθήνα δεν συζητά τα περί επιτρόπου τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να ακούσει συμβουλές αλλά δεν συζητά επιτροπείες. «Έχουν τεράστια σημασία αυτά τα θέματα και κανένας Πρωθυπουργός δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο» είπε ο κ. Γερουλάνος ενώ για το δεύτερο μνημόνιο σημείωσε ότι υπάρχει εθνική γραμμή που αποφασίστηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς και πάνω σε αυτή διαπραγματεύεται ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_311.html#ixzz1l4OCUcpE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου