Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΚ LINES: ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ ΜΕ €5,50 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ ANEK LINES


H ANEK LINES, κοινωνικά ευαισθητοποιημένη στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προσφέρει, στους φοιτητές που ταξιδεύουν με τα πλοία της, 3 προεπιλεγμένα combi menus στην ειδική τιμή των 5,50 € με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.


Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα 3 ειδικά μενού, που ετοιμάζονται στις βραβευμένες κουζίνες της ANEK LINES με άριστες πρώτες ύλες, κρητικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και την εμπειρία των σεφ της εταιρίας.

Η νέα αυτή προσφορά εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο πολυετούς έμπρακτης στήριξης της ΑΝΕΚ στους φοιτητές.
Είναι γνωστή η έκπτωση 50% που παρέχει η εταιρεία εδώ και δεκαετίες στα εισιτήρια, το ΙΧ και τα δίκυκλα των φοιτητών - σπουδαστών ΑΕΙ, ΕΑΠ, ΤΕΙ, ΑΕΝ, Στρατιωτικών Σχολών.
Αξίζει, δε, να αναφερθεί ότι, έχουν άμεσα ανταποκριθεί και ωφεληθεί χιλιάδες φοιτητές και στο ΑΝΕΚ Smart Bonus Program, που βρίσκεται σε λειτουργία το τελευταίο διάστημα και δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να συλλέγει πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων, αλλά και από τις καταναλώσεις εν πλω στα καφέ και στα εστιατόρια όλων των πλοίων του στόλου.

Όλοι όσοι είναι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν με το ...πάσο τους να απολαύσουν υπέροχες γευστικές επιλογές, με 5,50 €, στα self service  των πλοίων, να αξιοποιήσουν έξυπνα τα προνόμια της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus και φυσικά να ταξιδέψουν οικονομικά -έκπτωση 50% - με τα πλοία της ΑΝΕΚ .

Δώστε ραντεβού στα πλοία της ΑΝΕΚ και απολαύσετε την κρητική φιλοξενία και  τις πολλές οικονομικές, εν πλω, επιλογές.

***

Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: marketing@anek.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου