Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Μαζική παρουσία χιλιάδων Εθνικιστών στον Μελιγαλά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Χρυσή Αυγή συμμετείχε μαζικά στην εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της Πηγάδας στον Μελιγαλά. Αυτό που έγινε φέτος όμως δεν είχε προηγούμενο, αφού κατά γενική ομολογία, η παρουσία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Τα μέλη μας εισήλθαν καταχειροκροτούμενα στον χώρο σε πλήρη παράταξη και με απόλυτη πειθαρχία. Μαζί τους, σχεδόν η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσα στους ομιλητές, ξεχώρισε η στιγμή όπου ο Ηλίας Παναγιώταρος ξεσήκωσε το πλήθος λέγοντας ότι αυτή δεν είναι μία εορτή μίσους αλλά ημέρα μνήμης και πως όταν οι Εθνικιστές θα είναι στην εξουσία αυτές οι ημέρες θα αποτελούν επισήμως Εθνικές Εορτές.

Παρόντες στην συγκινητική - όπως πάντα - εκδήλωση, οι πυρήνες και οι Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου (Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία) αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Περισσότεροι από 200 ήταν μόνο οι Συναγωνιστές που ταξίδεψαν από την Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στον Μελιγαλά και να αποδώσουν Τιμές στους Μάρτυρες του Ελληνισμού.

Μετά την ενός λεπτού σιγή, ακολούθησαν οι καταθέσεις στεφάνων στην Πηγάδα, από συλλόγους και φορείς και φυσικά από όλες τις Τοπικές Οργανώσεις μας και τους Πυρήνες που πλέον δραστηριοποιούνται σε κάθε σημείο της Πατρίδας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, το όνομα του οποίου προκάλεσε διαρκή χειροκροτήματα και επευφημίες.

Μετά την λήξη της εκδηλώσεως αρκετά μέλη μας σταμάτησαν στο κέντρο του Μελιγαλά μετά από εγκάρδιες προσκλήσεις κατοίκων που ήθελαν να μας ευχαριστήσουν για την εμφάνισή μας και τον Αγώνα που δίνουμε καθημερινά υπέρ των Ελλήνων. Εν συνεχεία αρκετά μέλη μας καθώς και φίλοι του Κινήματος, πήγαν στα εγκαίνια ενός ακόμα γραφείου της Χρυσής Αυγής, στην Κυπαρισσία.

Φωτογραφίες: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mazikh-parousia-chiliadwn-ethnikistwn-ston-meligala#.UFYma67LJhA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου