Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

The Economist: Αίτημα φιλίας έστειλε ο Βενιζέλος στον ιδρυτή του Facebook

Ένας πλούσιος φίλος είναι πάντα χρήσιμος. Βασισμένο σε αυτό το αξίωμα και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας, το πρωτοσέλιδο του Economist κάνει πικρό χιούμορ: Στο πλαίσιο αφιερώματος στον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ εμφανίζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να του απευθύνει αίτημα φιλίας.

Συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο του βρετανικού Economist είναι αφιερωμένο στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ με αφορμή την είσοδο του στο χρηματιστήριο, κάτι που αναμένεται να επιφέρει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στον ιδρυτή του Facebook.

Στο πρωτοσέλιδο του Economist, παρουσιάζεται το wall του Ζάκερμπεργκ στο οποίο υποτίθεται ότι γράφει: «Ήλθον, είδον, ενίκησα!! Είμαι ήδη πλουσιότερος από τον Μπιλ (Γκέιτς); lol».

Ακολουθούν σχόλια από διάφορες προσωπικότητες μεταξύ αυτών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος υποτίθεται ότι γράφει: «Θα γίνεις φίλος μου;»

Προηγείται υποτιθέμενο σχόλιο του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος απαντά: «Όχι, πρόσεχε τους αντιμονοπωλιακούς», καθώς και υποτιθέμενο σχόλιο του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ: «Ξέρω έναν καλό φοροτεχνικό», παραπέμποντας στο γνωστό θέμα που έχει προκύψει με το χαμηλό ποσοστό φορολόγησής του.


Πηγή: tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου