Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Απο την καστροφή του κόσμου θα... γλιτώσουν μόνο οι Σέρρες!


Ο ευλογημένος τόπος της Φαιάς Πέτρας Σερρών θα γλιτώσει από τη συντέλεια του κόσμου τον Ιούλιο του 2012, προβλέπει ο προφήτης Ζουρούμπαμπελ, γνωστός και ως Μάικ, ο οποίος μετανάστευσε στην περιοχή από τις ΗΠΑ για να γλιτώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Οι κάτοικοι του μικρού χωριού της Φαιάς Πέτρας δηλώνουν πως δεν ενοχλούνται από την παρουσία του αυτοαποκαλούμενου προφήτη, ωστόσο ο μητροπολίτης Σιντικής Μακάριος δεν κρύβει την ανησυχία του.


Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μητροπολίτης χαρακτηρίζει τον Ζουρούμπαμπελ «παρανοϊκό». Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση προς το ποίμνιό του και την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να μεταβεί στη Φαιά Πέτρα προκειμένου να διατελέσει Μέγα Εσπερινό και να καθοδηγήσει τους πιστούς.
«Δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος κύριος είναι φυγόποινος, τρελός ή ακόμη και επικίνδυνος, φοβάμαι για άλλα πράγματα» λέει με νόημα. Ο προφήτης, όμως, δηλώνει ότι δεν έχει κακές προθέσεις: «Ο δημιουργός μου είπε να φύγω από τις ΗΠΑ και να έρθω στη Φαιά Πέτρα που είναι ένας ευλογημένος τόπος για να γλιτώσω από τη συντέλεια του κόσμου που έρχεται στις 19 Ιουλίου του 2012» δηλώνει.
Εδώ και ένα χρόνο, Ζουρούμπαμπελ ζει σε ένα μικρό αγρόκτημα με τη σύντροφό του και την κόρη της, εκτρέφοντας κότες και γαλοπούλες και καλλιεργώντας ζαρζαβατικά, ενώ παράλληλα ανεβάζει τις προφητείες του στο YouTube. Πριν από ένα μήνα, ο «προφήτης» επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Σιντικής, του ανακοίνωσε πως είναι προφήτης και του μίλησε για τη συντέλεια του κόσμου και τα οράματα που έχει. Έλαβε όμως την απάντηση πρέπει να αρχίσει να προσεύχεται και να σταματήσει να μεταφέρει τις ιδέες που έχει.
«Ο καθένας έχει τα δικά του πιστεύω», λένε κάτοικοι του χωριού. «Δε μας ενοχλεί, ζούμε μαζί του ειρηνικά, έχουμε όμως απορία τι θα γίνει και αν γίνει»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου