Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι 15 Πιο Σέξι Γυναίκες Του ΝΒΑ


Οι σύζυγοι και κοπέλες των παικτών είναι σίγουρα σε πρώτη προτεραιότητα για μας και γι’ αυτό με χαρά δημοσιεύουμε το αφιέρωμα του μπασκετικού site Hoop Doctor για τις 15  πιο σέξι συζύγους παικτών του ΝΒΑ.
Ανάμεσα στις 15 και η δική μας Αλέκα Καμηλά. Ας ξεκινήσουμε όμως ανάποδα για να φτάσουμε στην κορυφή…
#15 – Khloe Kardashian / Lamar Odom
Στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, η Καρντάσιαν και ο φόργουορντ των Λέικερς Λαμάρ Όντομ παντρεύτηκαν και η Κλόε μπήκε στις ζωές μας. Μάλιστα λίγο καιρό μετά άλλαξε το όνομα της και πρόσθεσε στο επώνυμο και το Όντομ…
#14 – Bre Ladd / Luke Walton

Το 2007 ήταν η χρονιά που η Bre Ladd μπήκε για τα καλά στο μπάσκετ, αφού τότε ήταν που βγήκαν οι φήμες ότι ο Luke Walton βγαίνει με την Britney Spears, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε πως βγαίνει με την κοπέλα του από το Κολέγιο και πρώην βολεϊμπολίστρια του πανεπιστημίου της Αριζόνα.
#13 – Vanessa Bryant / Kobe Bryant
Η πρώην κυρία Μπράιαντ μπήκε από μικρή στα βάσανα, καθώς το 1999 σε ηλικία 17 ετών γνώρισε τον 21άχρονο τότε Κόμπε. Έξι μήνες μετά το πρώτο ραντεβού κι ενώ ήταν ακόμα μαθήτρια, παντρεύτηκαν…
#12 – Trina / Kenyon Martin

Η Katrina Laverne Taylor ή αν προτιμάται η Trina είναι γνωστή ως ράπερ, αλλά στο μπάσκετ μπήκε ύστερα από τη σχέση της με τον Kenyon Martin, παρότι αυτό δεν είχε πάρει διαζύγιο…
#11 – Priscila De Gustin / Pau Gasol

Η πρώην τσιρλίντερ και μοντέλο είναι στη ζωή του Πάου Γκασόλ από το 2008…
#10 – Aleka Kamila / Peja Stojakovic

Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τη δική μας Αλέκα Καμηλά που έχει χαρίσει στον Πέτζα Στογιάκοβιτς δυο πανέμορφα παιδιά.
#9 – Vanessa Williams / Rick Fox

Η Vanessa παντρεύτηκε τον Καναδό Ρίκ Φοξ το 1999, ένα χρόνο μετά έφεραν στον κόσμο την κόρη τους Sasha Gabriella και το 2004 χώρισαν οι δρόμοι τους…
#8 – Eva Longoria / Tony Parker

Άλλη μια πρώην. Η Eva Longoria αρραβωνιάστηκε τον Τόνι Πάρκερ στις 30 Νοεμβρίου 2006, τον παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2007 αλλά εδώ και περίπου ένα χρόνο το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και η «απεγνωσμένη» νοικοκυρά ψάχνει για άλλη αγκαλιά…
#7 – Amanda Altschuler / Wayne Ellington

Ο Ellington έγινε ντραφτ στο νούμερο 28 το 2009 από τους Τίμπεργουλβς κι όταν έγινε το πάρτι του ντραφτ γνωρίσαμε και την κοπέλα του, ονόματι Amanda.
#6 – Carmen Electra / Dennis Rodman

Η κυρία του… τρελού. Η Carmen Electra παντρεύτηκε τον Ντένις Ρόντμαν τον Δεκέμβριο του 1998 στο Λας Βέγκας και λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 1999 το μοντέλο ζήτησε διαζύγιο από το «σκουλήκι».
#5 – Tyra Banks / Chris Webber

Η Tyra Banks ήταν για τρία χρόνια η κοπέλα του Chriw Webber (2001-2004), αλλά το ζευγάρι δεν επισημοποίησε ποτέ τη σχέση του…
#4 – Kenya Bell / Charlie Bell

Αν ο Ολυμπιακός είχε φέρει τον Charlie Bell στα μέρη μας επί εποχής Γκέρσον, τότε στο ΣΕΦ θα υπήρχε ένας σημαντικός λόγος για να πηγαίνει ο κόσμος. Η σύζυγός του Αμερικανού που πριν από λίγο καιρό τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό.
#3 – Adriana Lima / Marko Jaric

Για πολλούς είναι το νούμερο 1 της κατηγορίας, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. H Adriana Lima προκαλεί ζαλάδες σε κάθε της εμφάνιση και σίγουρα ο Μάρκο Γιάριτς είναι από τους πιο τυχερούς άνδρες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009, ενώ είχε γνωριστεί δυο χρόνια πριν.
#2 – Elsa Benitez / Rony Seikaly

Το 1995, η Benitez Began κέρδισε ένα διεθνές διαγωνισμό, πέρασε 12 χρόνια στο πλευρό του Ρόνι Σεϊκέλι και τον Αύγουστο του 2005 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.
#1 – Hope Dworaczyk / Jason Kidd

Στην κορυφή της λίστας μια κοπέλα για την οποία η στήλη έχει πει τα καλύτερα. Η Hope Dworaczyk έγινε το 2009 εξώφυλλο στο Playboy αλλά στις καρδιές μας μπήκε λόγω της σχέσης της με τον Jason Kidd.
superbasket

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου