Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πολ Τόμσεν: «Τσακίζει» τους Έλληνες ενώ αμείβεται με περισσότερα από 240.000 δολάρια!Ο άνθρωπος που κόβει μισθούς και συντάξεις από τους Έλληνες, έχοντας πάντα το αξεπέραστο προκλητικό του χαμόγελο, αμείβεται ετησίως με αυτό το αστρονομικό ποσό! Ο Τόμσεν για ακόμα μία φορά προκαλεί! Παίρνει τα ίδια χρήματα με 35 Έλληνες ή 53 Πορτογάλους που.....


αμείβονται με το βασικό μισθό των 739 ή των 485 ευρώ μικτά αντιστοίχως! Και για την ακρίβεια, ο ετήσιος μισθός του ανέρχεται σε τουλάχιστον 242.000 δολαρίων, χωρίς κρατήσεις και αφορολόγητο!

Το πραγματικό ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς ως αναπληρωτής διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ εντάσσεται στη μισθολογική και διοικητική βαθμίδα Β05 και μπορεί να λαμβάνει μέχρι 309.000 δολάρια ετησίως.

Εκτός απο το μισθό του ο αρχηγός των «Τροϊκανών» απολαμβάνει και το προνόμιο μιας ιδιότυπης μονιμότητας που υπάρχει στο ΔΝΤ, από το οποίο λίγοι υπάλληλοι φεύγουν με δικιά τους θέληση.

Και αυτός ο «κύριος» μας κάνει κήρυγμα για το πώς θα καταφέρει η χώρα μας να βγει από αυτό το αδιέξοδο και να ορθοποδήσει οικονομικά…

Ελάτε «κύριε» Τόμσεν να ζήσετε με 400 και 500 ευρώ… και τότε θα έχετε κάθε δικαίωμα να μιλήσετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου