Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η AVIS ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ «TRUE LEADERS» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Η Avis Ελλάς βραβεύτηκε από την ICAP GROUP στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders», που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη χρονιά, με στόχο να αναδείξει εταιρείες, επιχειρήσεις και ομίλους που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες κατάφεραν να σημειώσουν πρόοδο και υψηλές αποδόσεις.

Η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση της Avis Ελλάς στους “True Leaders”, βασίστηκε σε μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα που την κατατάσσουν ανάμεσα στις 50 πιο κερδοφόρες εταιρίες στην Ελλάδα, αποδίδοντάς της την 22η θέση για το 2010 από την 28η θέση που κατείχε το 2009. Η Avis Ελλάς απολαμβάνει Rating Πιστοληπτικής Ικανότητας Α, ενώ παράλληλα έχει να επιδείξει αύξηση του εργατικού δυναμικού κατά 19% στη χρονιά που πέρασε.
Το βραβείο για την Avis Ελλάς παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Άλκης Πέττας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής και περήφανος για την τόσο σημαντική διάκριση που απέσπασε η Avis Ελλάς. Όλοι εμείς στην Avis Ελλάς είμαστε απόλυτα προσανατολισμένοι προς την κατεύθυνση της συνεχούς βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, με στόχο την πληρέστερη εκπλήρωση των προσδοκιών τους. Η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία της Avis Ελλάς είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, εμπιστοσύνης στις ικανότητες των ανθρώπων μας και κυρίως εσωτερικής ισορροπίας μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης».
Η Avis Ελλάς θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Με ένα διευρυμένο δίκτυο 77 καταστημάτων και με στόλο 35.000 οχημάτων καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και πρωτοπορεί με τη νέα υπηρεσία «van 4U» που αφορά σε μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών έως 3,5 τόνους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου