Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Δράμας



Πραγματοποιήθηκε στη Δράμα την Πέμπτη 27/10/2011 και στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ‘‘Ξενία'' η παρουσίαση της δράσης «Επιχειρώ» από την Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, , παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της ΤΕ ΟΝΝΕΔ Δράμας Αντώνη Πατακάκη και τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Δράμας Θόδωρο Κυριατζή η ιστοσελίδα epixeiro.info ένας διαδικτυακός χώρος με όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων που βγαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας.


Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το πώς θα φτιάξει ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, τι πρέπει να πει σε μια συνέντευξη, πως θα ζητήσει μία συστατική επιστολή, τι πρέπει να περιέχει η συνοδευτική επιστολή του, αλλά και στοιχεία για νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επαγγελματιών με νέους ανθρώπους.
Επιπλέον θα βρει τις προκηρύξεις για τα τρέχοντα Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και προκηρύξεις στην Ελλάδα για νέες ευκαιρίες εργασίας ενώ παράλληλα θα μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα γύρω από νέα προγράμματα και θέσεις εργασίας.
Στόχος είναι μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμβο αισιοδοξίας και αυτοπεποίηθησης για τους συνομηλίκους μας προκειμένου να μπορέσουν να βρουν λύσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Μετά την παρουσίαση της ιστοσελίδας και την ανάλυση των δυνατοτήτων από τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ την εκδήλωση εμπλούτισε με την παρουσία του ο Σταύρος Κόσσου ανώτερο στέλεχος της ‘‘AXA Ασφαλιστικής'' Διευθυντής γραφείων Δράμας-Καβάλας, ο οποίος από την πλευρά του εργοδότη έδωσε χρηστικές συμβουλές στους υποψήφιους εργαζομένους .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δράμας ΝΔ Μαργαρίτης Τζίμας, ο τ. Βουλευτής Σταύρος Παπαδόπουλος, Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Τάσος Αρναουτόπουλος, η υπέυθυνη του τμήματος Γυναικών ΝΔ Νικολέτα Τσέπελη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δράμας Κώστας Κόντος, ο τ. Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης, ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Πατακάκης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘‘Νέα Εποχή-Νέα Δράμα'' Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.
Από το Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου