Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Και η κερδοσκοπία καλά κρατεί...Βρήκαν τρόπο να κερδίζουν παράνομα από τις λίρες!

Ο Έλληνας απλά δεν υπάρχει. Αυτό που θα σας περιγράψουμε συμβαίνει καθημερινά μπροστά στα ταμεία της Τράπεζας της Ελλάδος στο κέντρο της Αθήνας και κάτω από τη μύτη (για να μην πούμε με την ανοχή και τη συνεργασία υπαλλήλων) της Τράπεζας. 
Πάμε από την αρχή!
Αν κάποιος πολίτης έχει χρυσές λίρες μπορεί να τις πουλήσει στην τράπεζα και να πάρει σύμφωνα με την επίσημη τιμή  περίπου 282 για κάθε μία.
Αν τώρα κάποιος θέλει να αγοράσει μια λίρα πρέπει να την αγοράσει σε διπλανό ταμείο 340 ευρώ.
Τι ακριβώς συμβαίνει. Οι ουρές λόγω της στροφής στον χρυσό που φέρνει η ανασφάλεια είναι ατελείωτες και ο κόσμος ταλαιπωρείται.

Επιτήδειοι έχωντας ρευστό σε τσαντάκια σε πλησιάζουν στο ταμείο που πας να πουλήσεις τις λίρες σου στην τράπεζα (282 ευρώ τη μία δίνει η τράπεζα) και σου δίνουν χέρι με χέρι 295 ευρώ. Κερδίζεις δηλαδή 13 ευρώ σε σχέση με το ταμείο.
Στη συνέχεια οι πονηροί παίρνουν τη λίρα και την πωλούν σε αυτούς που περιμένουν στην διπλανή ουρά για αγορά (340 τις δίνει η τράπεζα) έναντι 330 ευρώ.
Όλοι οι πολίτες δέχονται αφού κερδίζουν σε σχέση με το ταμείο ενώ ο «γάτος» κερδίζει 35 ευρώ σε κάθε λίρα!!!
Όλα γίνονται διακριτικά και ήσυχα 
Χρήματα που χάνει το Ελληνικό Δημόσιο γιατί το κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ακριβώς όπως το ελληνικό κράτος.
Μπάτε σκύλοι αλέστε...
ΠΗΓΗ : blog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου