Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν διώχνουν με τις κλωτσιές αυτούς τους καραγκιόζηδες;»

«O Aριστοτέλης διαχώριζε το ελληνικό θέατρο σε δυο βασικά δραματικά είδη, την τραγωδία και την κωμωδία, δυο είδη που δεν μπορούσαν να συναντηθούν πουθενά. Όμως οι συμπατριώτες του έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Παρουσιάζουν μια τραγωδία που είναι ταυτόχρονα φάρσα».


Οι πρώτες αράδες του άρθρου του Market Watch για την εξαγγελία του Γ. Παπανδρέου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης-και όχι μόνο.


«Χα χα!» γράφει ο συντάκτης του άρθρου, «ο πρωθυπουργός δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει το υπουργό Οικονομικών του». «Μάλλον, το χαμένο βιβλίο του Αριστοτέλη περί κωμωδίας, βρέθηκε τελικά στα αρχεία του κυβερνώντος κόμματος και ο αρχηγός του αποφάσισε να δώσει one man show».


To άρθρο, όμως, δεν περιορίζει τα πυρά του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, ούτε καν της κυβέρνησης, αλλά κατά των Ελλήνων συνολικά. «Πρέπει να διερωτηθείτε γιατί οι Ευρωπαίοι δεν διώχνουν με τις κλωτσιές αυτούς τους καραγκιόζηδες» συνεχίζει να βάλει... κατά ριπάς το άρθρο.


Όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος «εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και μπει στη νέα δραχμή τα ελληνικά ζυμαρικά, το ελαιόλαδο, τα ακίνητα, οι διακοπές στα νησιά και το ούζο θα έχουν και πάλι τιμές ευκαιρίας. Αφήστε τους αυτούς να τρώνε μπακλαβά» καταλήγει αφοριστικά ο συντάκτης.


Πηγή:
24h.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου