Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Βρείτε το σημείο G

Σημείο G ένα ταξίδι στο υπερπέραν, εκεί που όλοι θέλουν να φτάσουν αλλά λίγοι έχουν πατήσει το πέος τους, αν και μερικοί μπορεί να το έκαναν αλλά δεν το συνειδητοποίησαν. Πού είναι λοιπόν και πως θα το συναντήσουμε;


Ένα άρθρο στο American Journal of Obsterics and Gynecology, το 2001αποκαλούσε το σημείο G ως ένα είδος γυναικολογικού ούφο. Δεν είχαν και άδικο καθώς συνάδελφοί τους από το Κάιρο ανακάλυπταν την ίδια περίοδο ότι μπορούσαν να καταγράψουν ηλεκτρικά κύματα από τον κόλπο.

Υπέθεσαν επίσης ότι υπήρχε ένας κολπικός βηματοδότης, που φαίνεται να αντιστοιχεί στο σημείο G, το οποίο λέγεται ότι είναι μια ερωτογενής περιοχή στον κόλπο.

Το σημείο G λοιπόν είναι μια μικρή περιοχή στο άνω κολπικό τοίχωμα, προς την κοιλιά, περίπου 5-7,5εκ. από την είσοδο του κόλπου. Ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του Ermst Graftenberg, ενός Γερμανού γιατρού, ο οποίος την δεκαετία του 50 έγραψε ένα άρθρο που ανέφερε την ύπαρξη μιας ερωτογενούς ζώνης στο εμπρόσθιο κολπικό τοίχωμα, που διογκωνόταν με τον ερωτικό ερεθισμό.

Υπάρχουν διάφορες απόψεις, για τον καλύτερο τρόπο εντοπισμού του σημείου G. Ορισμένες γυναίκες λένε πως, όταν είναι από πάνω κατά την συνουσία, λειτουργούν καλύτερα. Άλλες ορκίζονται πως η είσοδος από πίσω είναι ο καλύτερος τρόπος για την αφύπνιση του σημείου G.

Μερικές, μάλιστα, λένε ότι, λόγο της θέσης του, ένα μικρότερο, λεπτότερο πέος μπορεί να πλησιάσει αποτελεσματικότερα στο σημείο G.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι το σημείο G υπάρχει σε συγκεκριμένη θέση απλά χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια ώστε να το αφυπνίσετε, καθόλου δύσκολο για εσάς οπότε ορμάτε.
Πηγή: http://piazzadelpopolo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου