Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΑ BARILLA PICCOLINI ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ MENU ΜΕ ΝΟΥ»

Τα Barilla Piccolini χορηγός της εκδήλωσης «Διατροφικά menu με νου»

Τα Barilla Piccolini συμμετέχουν ως χορηγός στην εκδήλωση «Διατροφικά menu με νου» που διοργανώνουν τα περιοδικά «Παιδί και Νέοι Γονείς» και «Forma» και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής» στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2011 στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Τα Barilla Piccolini συμμετέχουν στην εκδήλωση και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο τους, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια παιδαγωγών να δημιουργήσουν τις δικές τους ζωγραφιές και κατασκευές με ζυμαρικά. Οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και για τα νέα ζυμαρικά Barilla Piccolini με λαχανικά, τα οποία περιέχουν 25% πουρέ λαχανικών από 100% φυσικά συστατικά που λαμβάνονται από φρέσκα λαχανικά εποχής καθώς και να μάθουν τα μυστικά της κουζίνας του Αλέξανδρου Παπανδρέου και να συμβουλευτούν το διατροφολόγο, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. Παράλληλα πολλά πλούσια δώρα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.
Τα Barilla Piccolini μας περιμένουν όλους, να περάσουμε μαζί λαχταριστές στιγμές απόλαυσης και με τη μοναδική τους γεύση να μυήσουν μικρούς και μεγάλους στα μυστικά μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

Tρώμε Σωστά. Ξεκινάμε με Piccolini

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου