Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Καρφί» Λυκουρέντζου σε Μητσοτάκη για τα χρέη της ΝΔ!



Βόμβα... μεγατόνων έριξε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σχετικά με τα υπέρογκα χρέη της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο 9 και αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα υποστήριξε ότι το πρόβλημα αυτό ξεκινά απο το 1990, «δείχνοντας» έτσι την περίοδο Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ.


«Ο κος Σκορδάς έχει παράσχει τις οφειλόμενες εξηγήσεις. Εγώ ασχολούμαι με την πολιτική γραμμή και την οργάνωση του κόμματος και συνεπώς δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω», επεσήμανε και συνέχισε: «Η πολιτική διάσταση είναι το νοικοκύρεμα της ΝΔ που γίνεται με την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, με μια δραστική μείωση των λειτουργικών εξόδων».

Ωστόσο, τόνισε ότι «η υπόθεση του χρέους των κομμάτων έρχεται από πολύ μακριά, όχι από την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, από το 1990 και αυτό είναι ένα ζήτημα. Εν πάση περιπτώσει αυτό που συμβαίνει με τις εκλογικές εκστρατείες, με τις διαφημίσεις, με τις έρευνες κλπ είναι μια οικονομική πίεση στα κόμματα που βεβαίως δεν έχουν τη δύναμη πλέον να την αντέξουν» κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου