Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πασίγνωστος ηθοποιός στα δίχτυα τοκογλύφων

Στα δίχτυα αδίστακτου κυκλώματος τοκογλύφων έπεσε ένας από τους διασημότερους έλληνες ηθοποιούς. Τα χρήματα που δανείστηκε τα επέστρεψε μέσα σε 48 ώρες και μάλιστα με τόκο 200%.

Σύμφωνα με την Εspresso, πρόκειται για «μεγάλο όνομα» του χώρου, με δεκάδες εμφανίσεις σε σίριαλ και θέατρα και υψηλό κασέ.



Ο ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο εξαιτίας λανθασμένων επιχειρηματικών κινήσεων, έπρεπε να βρει άμεσα 10.000 ευρώ και έκανε το λάθος να αναζητήσει τα χρήματα αυτά σε ... αγγελία σε εφημερίδα. 

Σε μια από τις γνωστές αγγελίες που υπόσχονται γρήγορα και άμεσα χρήματα και που συνήθως είναι αγγελίες τοκογλύφων που στήνουν τις πιο απίθανες απάτες.

Ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλέφωνο ζήτησε από τον ηθοποιό την κάρτα και το ΑΦΜ και υποσχέθηκε ότι θα την «ξεμπλοκάρει» αλλά και ότι θα του δώσει και τα 10.000 ευρώ που είχε ανάγκη.
Πράγματι το ραντεβού κλείστηκε και ο ηθοποιός παρέδωσε την κάρτα στον τοκογλύφο χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. 

Δυο μέρες μετά ο άνθρωπος εμφανίστηκε με 10.000 ευρώ στο χέρι και την κάρτα. Στο τέλος του μήνα, όμως, ήρθε το ειδοποιητήριο από την τράπεζα. Έντρομος είδε ότι η κάρτα του είχε χρεωθεί με 30.000. Τα 10.000 ευρώ που του δάνεισαν, αλλά και άλλα 20.000 ευρώ με τα οποία οι άγνωστοι είχαν αγοράσει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου