Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μπέος: "Παρεξήγησαν τους διαλόγους μου..."



Θύμα παρεξήγησης, υποστηρίζει ότι έπεσε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ παράλληλα αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί γύρω από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, στο απολογητικό υπόμνημά του προς τον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.

Ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτηρίζει όλες τις κατηγορίες «ως αβάσιμες», δίνει απαντήσεις σε κάθε μια από αυτές, αλλά και σε συγκεκριμένα αποσπάσματα διαλόγων που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ζητά για λόγους οικογενειακούς, αλλά και υγείας την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους. 


Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου υποστηρίζει ότι οι συνομιλίες του έχουν «παρεξηγηθεί», καθώς το μόνο που ενδιέφερε τον ίδιο ήταν το καλό της ομάδας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα βέλη του Α. Μπέου, δε γλίτωσε ούτε η UEFA, ούτε η εισαγγελέας Παπανδρέου: «Είναι δυστυχώς πρόδηλο ότι η πορισματική αναφορά της κ. Εισαγγελέως διαπνέεται από αίολες εκτιμήσεις και αναφορές των στελεχών της UEFA για το πρόσωπό μου, τις οποίες συνεχώς επικαλείται όπου διαπιστώνει έλλειψη στοιχείων για την εγκληματική μου δράση. Γι' αυτό και στο προοίμιο της αναφοράς της, προκειμένου να με αναγορεύσει σε διευθυντή της δήθεν εγκληματικής ομάδας, δανείζεται επί λέξη την αναπόδεικτη εκτίμηση των υπαλλήλων της UEFA ως να αποτελεί η κρίση και η εκτίμηση τους, πλήρη απόδειξη σε βάρος μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου