Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο μάγος που περπάτησε πάνω στα νερά του Τάμεση!

Αν και δεν είναι από τους πλέον γνωστούς «μάγους» στο ευρύ κοινό, έχει σίγουρα καταφέρει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα μιας και είναι αγαπημένος αρκετών διασημοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Μερικοί από τους οποίους είναι ο Jay- Z, οι ColdPlay, ο Will Smith, οι Busta Rhymes και η κακομαθημένη Paris Hilton.
Ο 28χρονος Dynamo, του οποίο το πραγματικό όνομα είναι Steve Frayne, πραγματοποίησε ένα αρκετά θεαματικό κόλπο στα πλαίσια των γυρισμάτων για τη νέα τηλεοπτική του εκπομπή.

«Περπάτησε» πάνω στα νερά του ποταμού Τάμεση μπροστά από το αγγλικό κοινοβούλιο και τα έκπληκτα μάτια των περαστικών μέχρι που τον περισυνέλεξε ένα αστυνομικό σκάφος.

Μερικά από τα κατορθώματά του, τα οποία έχει καταγράψει και ο τηλεοπτικός φακός είναι να μεταφέρει τη γραμμή μαυρίσματος πάνω σε μία κοπέλα, καθώς και να μετατρέψει λαχνούς λοταρίας σε χρήματα με μάρτυρες τον Robbie Williams και την Davina McCall. Μερικά από τα κόλπα που υπόσχεται να δούμε στη νέα εκπομπή του είναι η μεταφορά ενός κινητού τηλεφώνου μέσα σε ένα μπουκάλι μπύρας και η μετατροπή χιονιού σε διαμάντια στα βουνά της Αυστρίας.

Να αναφέρουμε πως στον κόσμο της «μαγείας» τον μύησε ο παππούς του και πλέον ο ίδιος τα έχει εμπλουτίσει με χορό και μουσική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου