Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Στη Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο!

Είναι οριστικό και επίσημο. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γκρέμιο. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε και θα γίνει συμπαίκτης του Γκάμπριελ μέχρι το Δεκέμβριο του 2012.


Τη συμφωνία ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ο πρόεδρος, Πάουλο Οντόνε. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συμφωνία. Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας και να κάνουμε μία καλή πορεία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα», τόνισε σχετικά.


Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα του καφέ, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. «Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τώρα είναι αθάνατος! Ο αμυντικός μέσος συμφώνησε για την επιστροφή του στη Βραζιλία και θα αγωνιστεί για τη Γκρέμιο! Συγχαρητήρια Ζίμπα!», ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Ζιλμπέρτο, Πάουλο Βιλιένα.


Στην ιστοσελίδα της Γκρέμιο μίλησε και ο Γκάμπριελ για το νέο του συμπαίκτη. «Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, μία πολύ θετική προσθήκη για την ομάδα μας και ένας ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και την εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν και αρχηγός».


Πηγή:
sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου