Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι; Ποιοι αγανακτισμένοι;


Ο Μάνος Αντώναρος γράφει σε ένα ακόμα άρθρο για την... γκάφα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA να επικεντρωθεί στη δήλωση Δαμανάκη περί ευρώ και Ελλάδας, αντί για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Αγαπητοί συνάδελφοι, Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσιμα.
Όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στον τελικό με τη Μακάμπι απουσιάζατε από το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Yποθέτω ότι ως βάζελοι (χαιρετώ σας, πράσινα αδέλφια) παρακολουθούσατε με αγωνία την προσπάθεια της ομάδας να πάρει το έκτο ευρωπαϊκό της αστέρι.
Αφού λοιπόν είστε και οι δύο τόσο ένθερμοι φίλαθλοι, βρίσκω εξαιρετική την ιδέα να σας πω δυο-τρία πραγματάκια από το gazzetta, με την ελπίδα ότι το διαβάζετε, γιατί είναι σχεδόν φανερό ότι τα social media δεν σας πολυαπασχολούν. Επιλέγω το βήμα μου εδώ, γιατί με μεγάλη χαρά είδα από το πρωί το gazzetta να προβάλλει τη συνάντηση-διαδήλωση στο Σύνταγμα και στις υπόλοιπες πλατείες της Ελλάδας.
Όταν ο –νεαρής βασικά ηλικίας (λέγεται και «μέλλον» αυτού του τόπου)– αθηναϊκός (κι όχι μόνο) λαός διαδήλωνε(ι) μπροστά στη Βουλή, στον Λευκό Πύργο και αλλού, εντελώς ειρηνικά για όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας, ήσασταν και οι δύο παρόντες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συζητώντας 33 ολόκληρα λεπτά, βασικά για τη δήλωση Δαμανάκη περί ευρώ και Ελλάδας.
Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι σας έδειξε (επιτέλους) εικόνα από το Σύνταγμα και τη Θεσσαλονίκη στις 19.34. Δεν το χρονομέτρησα, αλλά το ξεπετάξατε (χωρίς οι δυο σας να πείτε κουβέντα) μέσα σε ένα (maximum) τετράλεπτο, αφήνοντας να το χειρισθεί η κ. Τρέμη και οι δύο ανταποκριτές σας.
Αν θυμάμαι καλά, τις προηγούμενες μέρες το MEGA ασχολήθηκε με την Ισπανία λόγω ακριβώς της αντίστοιχης συγκέντρωσης των Ισπανών. Άρα η αντίδραση των λαών ενδιαφέρει το κανάλι. Προφανώς η αντίδραση των ΑΛΛΩΝ λαών.
Αν επίσης θυμάμαι καλά, όταν κάηκαν οι άνθρωποι στην Μarfin η ΕΣΗΕΑ διέκοψε την απεργία της λόγω των γεγονότων. Δεν ήξερα ότι πρέπει να υπάρξουν θάνατοι για να ανάψει το δημοσιογραφικό εσωτερικό μας μηχανάκι.
Η ώρα που γράφω αυτό (τώρα) το είναι 21.35.
Το δελτίο του MEGA τέλειωσε προ ολίγου.
Η διαδήλωση των αγανακτισμένων όχι!
Λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες!
Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στα σοβαρά:
Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟ είναι στην αρχή του β΄ημιχρόνου.
Δεν χάσατε πολλά που δεν είδατε το α' ημίχρονο.
Ένα σουτ του Κατσουράνη στο δοκάρι και ένα σουτ του Λέτο έδιωξε ο Σάχα.
Mε τη νίκη!

ΥΓ. Επί του πιεστηρίου (που λέγανε οι δάσκαλοι)
21.48! Γιάννη και Παύλο, ο Σισέ έβαλε γκολ.
(Κοιτάξτε τωρα κάτι περίεργο! Οι αγανακτισμένοι είναι ακόμα εκεί. Μα καλά, δεν βλέπει κανείς μπάλα σ' αυτον τον τόπο;)
Και εις άλλα με υγεία!
www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου