Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΟΝΝΕΔ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ "ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ"


Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κατακρίνει την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την δημιουργία κέντρου μεταναστών στο στρατόπεδο ‘ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ’ στη θέση Άγριλος του Δήμου Αμφιλοχίας.
 
Το στρατόπεδο βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αμφιλοχίας με τον Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας και είναι σε απόσταση αναπνοής από τα χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος (Κατούνα –Αετός –Κομποτή – Κωνωπίνα). Κύριε Υπουργέ γνωρίζεται το ήδη υπάρχον πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες της περιοχής, ξέρετε κάτι για την ελλιπέστατη αστυνόμευση του δήμου Ακτίου Βόνιτσας αυτή την στιγμή; Πότε επισκεφτήκατε για τελευταία φορά την Αιτωλοακαρνανία; Έχετε γνώση για την ήδη υποβαθμισμένη κατάσταση της περιοχής μας; Πόσο άλλο θα την υποβαθμίσετε; 
Φτάνει, δεν αντέχουμε άλλο την υποβάθμιση.
Σταματήστε να διώχνεται τους νέους από τα σπίτια τους.
Βοηθήστε μας να κάνουμε έναν τόπο υγιή για εμάς,τους γονείς μας και τα παιδιά μας !!! 
Θέλουμε να πιστεύουμε πώς η άμεση αντίδραση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και των Δήμων Αμφιλοχίας και Ακτίου Βόνιτσας θα αναγκάσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό τον κύριο Παπουτσή να πάρουν πίσω την απόφαση αυτή. 
Σε αντίθετη περίπτωση να ξέρετε πώς πρώτα εμάς τους νέους θα μας βρείτε μπροστά σε κάθε σας κίνηση η οποία θα είναι αντίθετη προς τα συμφεροντα του τόπου μας. 


Ο γραμματέας Μαζαράκης Θεόδωρος 
και το Δ.Σ. της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ακτίου Βόνιτσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου