Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

O A. ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΒΒΕ

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Σαββάκης, μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του συνδέσμου. Ο ίδιος κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή στην ARDAGH Hellas Μεταλλικές Συσκευασίες ΑΕ, ενώ παράλληλα είναι μέτοχος στην BioSolids ΕΠΕ (Βελτιωτικά εδάφους) και στην Eurotrade Hellas ΕΠΕ (είδη συσκευασίας τροφίμων).


Εν τω μεταξύ, χθες ο ΣΒΒΕ σε ανακοίνωσή του επισήμανε πως είναι εκτός πραγματικότητας η διάταξη στον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που αφορά τη μη έκπτωση τόκων δανείων από το εισόδημα των επιχειρήσεων.

Σε επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η διοίκηση του ΣΒΒΕ επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που αφορά τον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, με έκπληξη διαβάσαμε σχετική διάταξη, η οποία αφορά σε «… τόκους από δάνεια που λαμβάνονται από την επιχείρηση…».
Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), μετά τις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της 27ης Ιουνίου 2013 και εξέλεξε τη Διοικητική Επιτροπή του ΣΒΒΕ για την επόμενη διετία ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αθανάσιος Σαββάκης
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Γιάννης Σταύρου
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χαρίλαος Αλεξόπουλος
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Δημήτρης Αμπατζής
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κωνσταντίνος Κουκούντζος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ : Ευθύμιος Ευθυμιάδης
ΕΦΟΡΟΣ : Αναστάσιος Πιστιόλας
ΜΕΛΟΣ Δ.Ε. : Ανδρέας Δημητρίου
ΜΕΛΟΣ Δ.Ε. : Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου