Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Παπαμιμίκος έκανε το επόμενο βήμα…

Andreas-Papamimikos
(Photo Eurokinissi)
Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα χθες ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να ανεβάζει στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook σχετική δήλωση.

“Το σημερινό πολιτικό περιβάλλον απαιτεί μία νέα οργανωτική φιλοσοφία για την παράταξη μας.
Η πρόκληση είναι να συγκεράσουμε την εμπειρία όσων κράτησαν την παράταξη όρθια στα δύσκολα, με τη φρεσκάδα και την ορμή των νέων ανθρώπων.
Αυτό θα συμβεί μόνο εάν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και με δουλειά συμβάλουμε όλοι στην ενδυνάμωση του πολιτικού μας οργανισμού, ώστε να δώσουμε στον πρωθυπουργό Α.Σαμαρα τη δύναμη να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.
Με αυτά κατά νου και με την απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί, πριν λίγη ώρα κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας”, έγραψε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, που όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει αντίπαλο στη σχετική ψηφοφορία, παρά μόνο… λευκά και αποχές.
Έχει ωστόσο τη σημασία της η ανάγνωση των ονομάτων εκείνων που υπογράφουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαμιμίκου για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει η “Ελευθεροτυπία”, μεταξύ άλλων έχουν υπογράψει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης και οι συνδικαλιστές πρόεδροι ΔΣΑ, ΙΣΑ και ΕΒΕΑ αντίστοιχα, Γιάννης Αδαμόπουλος, Γιώργος Πατούλης και Κωνσταντίνος Μίχαλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου