Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δείτε την νέα έξυπνη ιδέα διαδικτυακού μάρκετινγκ που κάνει πάταγο σε Ελλάδα και Κύπρο.



Τον τελευταίο καιρό έχει διαδοθεί πάρα πολύ το διαδικτυακό μάρκετινγκ ως ένας εύκολος τρόπος για προώθηση προιόντων και υπηρεσιών μέσω συστάσεων από συνεργάτες σε γνωστούς και φίλους. Η άνθηση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, το υψηλό ποσοστό ανεργείας και τη συρίκωνση των εισοδημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.

Έτσι πολύ εύκολα στρέφονται πολλοί στο να γίνουν συνεργάτες εταιρειών διαδικτυακού μάρκετινγκ με την ελπίδα να έχουν κάποιο μικρό ή μεγάλο εισόδημα. Οι περισσότερες τέτοιες εταιρείας από ότι έχουμε δει στηρίζονται σε λογική πυραμίδας ή υποχρεώνουν τους συνεργάτες να αγοράζουν προιόντα ή να τρέχουν πάρα πολύ και να γίνονται ενοχλητικοί σε όσους φίλους και γνωστούς έχουν για να τους κάνουν μέλη τους δικτύου τους.
Ωστόσο μόλις χθες μας ήρθε μια καινούργια ιδέα που φαίνεται ότι κάνει πάταγο καθώς σε λίγες μόνο μέρες έχει απκτήσει χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και δεν απαιτεί ούτε χρηματική συμμετοχή, ούτε υποχρεωτική αγορά προιόντων, ούτε να γίνεσαι τσιμπούρι στους γνωστούς σου για να ενταχθούν στο δίκτυο. Θα πει κάποιος και πως κερδίζει λεφτά το μέλος και η εταιρεία;
Mπορείτε να δείτε πιο κάτω
Για να δείτε την ιδέα και να εγγραφείτε δωρεάν κάντε κλικ εδώ

ενώ για δωρεάν εγγραφή εδώ


http://www.logiastarata.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου