Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Και… με το νόμο καταβολή μισθού μετά από 3 μήνες!

Elefterotypia
Όπως αποκαλύπτει η “Ελευθεροτυπία”, με βασικό θέμα στην πρώτη σελίδα της, τον ασκό του Αιόλου ανοίγουν δυο επιχειρησιακές συμβάσεις, οι οποίες εκτός των άλλων ανατρέπουν νομικές υποχρεώσεις του εργοδότη, όπως αυτή της μηνιαίας καταβολής του μισθού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σύμφωνα με τις νέες αυτές επιχειρησιακές συμβάσεις, ο εργοδότης μπορεί να καταβάλει τον μισθό στους εργαζομένους μετά από τρεις μήνες, μια ρύθμιση που εκτιμάται ότι μπορεί να λειτουργήσει ως κερκόπορτα για την περαιτέρω επιβάρυνση των εργασιακών σχέσεων.
Και οι δυο εταιρείες, όπως αποκαλύπτει η “Ελευθεροτυπία”, δραστηριοποιούνται στον χώρο της φύλαξης, και η μια σύμβαση έχει ήδη κυρωθεί από το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας.
“Η καταβολή των αποδοχών του προσωπικού θα λαμβάνει χώρα εντός 90 ημερών από τη λήξη του μήνα εντός του οποίου παρασχέθηκε η εργασία, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των εργαζομένων, είτε μετρητοίς, είτε συνδυαστικά και με τους δυο τρόπους”, αναφέρει το σχετικό άρθρο της σύμβασης, όπως το αποκαλύπτει η σημερινή “Ελευθεροτυπία”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου