Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Βαρβιτσιώτης: Το Λιμενικό θα είναι το πρώτο σώμα που θα κάνει νέες προσλήψεις

Το Λιμενικό θα είναι από τα πρώτα Σώματα που θα προβούν σε νέες προσλήψεις, προκειμένου να καλύψει ανάγκες για τη θωράκιση του Αιγαίου, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.


Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι «η κυβερνητική επιλογή είναι μια και σαφής: η θωράκιση του Αιγαίου. Γι΄ αυτό και το Λιμενικό Σώμα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, έχει ήδη προκηρύξει διαγωνισμό για νέα πλωτά μέσα. Επίσης, το Λιμενικό θα είναι από τα πρώτα Σώματα που θα προβούν σε καινούργιες προσλήψεις προσωπικού, για να καλύψει τις ανάγκες».

Η Ολομέλεια κύρωσε σήμερα, κατά πλειοψηφία, το «Πρωτόκολλο του 2005 της Διεθνούς Σύμβασης του 1988 για την καταστολή των παράνομων πράξεων κατά της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και του Πρωτοκόλλου του 2005 στο Πρωτόκολλο του 1988 για την καταστολή παράνομων πράξεων κατά της ασφάλειας των σταθερών εγκαταστάσεων στην υφαλοκρηπίδα».


Πηγή: Βαρβιτσιώτης: Το Λιμενικό θα είναι το πρώτο σώμα που θα κάνει νέες προσλήψεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/112454#ixzz2XQRL3sCq

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου