Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Ο Σαμαράς δίνει άφεση αμαρτιών στον Παπανδρέου» (φωτό)

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Παντελή Καψή εξαπολύει μέσω Facebook ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος με αφορμή την τοποθέτηση του δημοσιογράφου στη θέση του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας τα ονόματα που είχαν ακουστεί για το νέο κυβερνητικό σχήμα, λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς δίνει άφεση αμαρτιών στον Γιώργο Παπανδρεου, φέρνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία με 4%».
Και συνέχισε με εξίσου σκληρό τόνο, λέγοντας: «Και τώρα σκέπτεται να υπουργοποιήσει τον διευθυντή του «Βήματος» Παντελή Καψή που αποκαλούσε τον Καραμανλή... όπως βλέπετε...».
«Παραλογισμός, εξευτελισμός ή και τα δύο» αναρωτήθηκε στο αιχμηρό σχόλιό του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παρέθεσε σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας από την εποχή που ήταν διευθυντής ο κ. Καψής.
Επί χρόνια ο κ. Καψής είχε διακριθεί για τις επιθέσεις του κατά της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Το ίδιο είχε πράξει και κατά του νυν πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο δεν είχε αφήσει σε χλωρό κλαρί την περίοδο που ήταν διευθυντής στο «Βήμα της Κυριακής».
Ο κ. Σαμαράς είχε εξοργιστεί πολλές φορές μαζί του αλλά για ακόμη μία φορά δέχθηκε έναν «υβριστή» του στον κυβερνητικό σχήμα.
Ν.Π
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου