Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Άγρια κόντρα Μητσοτάκη - Μανώλη για την Siemens

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Μανώλη με εκατέρωθεν πυρά για το σκάνδαλο της Siemens.

Τα αίματα «άναψαν» στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, όταν ο Γιάννης Μανώλης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι στήριξε την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε το Μνημόνιο.

«Τώρα που ήρθε και η Ντόρα γίνατε νεοφιλελεύθεροι» είπε ο κ. Μανώλης ενώ ο κ. Μητσοτάκης του απάντησε: «Tώρα φύγατε από τη ΝΔ, πήγατε σε άλλο κόμμα, ασχοληθείτε με τα δικά σας».

«Ευτυχώς για σας που έφυγα γιατί στο θέμα του Χριστοφοράκου θα με είχατε καθημερινά στα μανταλάκια, γιατί δεν μιλάτε για το θέμα Χριστοφοράκου;» ανταπάντησε ο κ. Μανώλης.

«Μιας και μιλάτε για το θέμα Χριστοφοράκου πείτε μας πού είσασταν εσείς όταν έγινε το πάρτι της Siemens στον ΟΤΕ; Εσείς είσασταν αρχισυνδικαλιστής στον ΟΤΕ. Συνέχεια επανέρχεστε και δεν θυμάστε τι κάνατε όταν είσασταν στον ΟΤΕ; Οταν έγινε το πάρτι της Siemens στον ΟΤΕ» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ρώτησε, μάλιστα, τον κ. Μανώλη σε ποιά ηλικία πήρε σύνταξη από τον ΟΤΕ και κατέληξε λέγοντας «κάτι τέτοιες συντάξεις παίρνατε, κάποιους σαν εσας πληρώνουμε σήμερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου